Mijn beste foto

Olympus camera sp500 ultra zoom, photo's, pictures, cabo verde, lens, digital camera, foto, fotograaf, photograpy,pixels, wallpaper, desktop, shutter, panorama, shot, macro, ultra, album, online, holland, nederland,dutch,sea, ocean, landscape, portret, close up, time, horizon, sun, light

zondag, september 17, 2006

Mijn Beste Foto

Via deze weblog laat ik mijn beste foto's zien aan de wereld. Begin dit jaar heb ik een Olympus sp 5oouz gekocht. Dit is een camera die tussen een compactcamera en spiegelrflex camera inzit. Na veel twijfel vie de keuze op de Olympus sp 500, 6 megapixel met 10 x zoom. ik heb gekeken naar Sony, Canon, Lumix, Kodak etc. Maar uiteindelijk is de keuze op deze camera gevallen. Ik ben geen profesionele fotograaf en eigenlijk ook geen amateur. Ik ben met gewoon wat wezen experimenteren, met macro's, portetfoto's, close up, panorama, natuurfoto's etc.... onder het mom ik doe maar wat. Het resultaat heb je kunnen zien in deze weblog. Veel foto's heb ik gemaakt in de buurt van 't Twiske, Landsmeer, Den Ilp, Oostzaan, Amsterdam, Zaandam, Zaanse Schans echte hollandse landschappen dus. Ook ben ik een weekendje naar La Roche geweest in Belgische Ardennen om buiten het mountainbiken mooie foto's te maken. In mijn tuin heb ik mooie macro opnamen kunnen maken van Bijen die op zoek zijn naar honing in bloemen, zelfs het stuifmeel zie je op deze foto. Ook heb ik wat foto's van spinnen van dichtbij gemaakt.

Begin dit jaar zijn we 5 weken op vakantie geweest naar de Kaapverdische Eilanden (Cabo Verde) naar eilanden, Santiago, Sao Vicente en Santo Antao. Kaapverdie staat bekend om zijn heerlijke klimaat, vis, muziek, Cesaria Evora, Lura, Tchecka, Atalantische Oceaan, Afrika. Hier heb ik ook een weblog over gemaakt met een resiverslag.
http://caboverde06.tk/

Haven van Mindelo met op de achtergrond berg met het gezicht Mont Cara.

Ook onze laaste reis naar Portugal, Algarve, Praya da Oura in Albufeira, heb ik een weblog gemaakt met verslag van onze bezoeken aan Lisabon en cabo Sao Vicente.
http://algarve-albufeira06.blogspot.com/

2006 is nog niet voorbij, dus hou deze site regelmatig in de gaten voor update's.


Voor reactie's en tips kan je me altijd mailen naar
waterhoen11@hotmail.com

Foto's mag iedereen gebruiken voor o.a. als wallpaper voor op je desktop

Nazomer Tuin 16-09-2006


Maja de Bij
Alles klopt aan deze fot, de belichting, de bij is goed scherp met Macro opnamen vrij eenvoudig gemaakt. Niet slecht voor een hobby fotograaf.

Het bloemetje en het bijtje

De spin in het web
Deze spin lijkt zo uit een horrorfilm te komen. Ht is leuk dat je details achteraf kan zien die je met het blote oog niet kan zien. Een spin kan trouwens in 28 minuten een heel web maken.